Taller Virtualització PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Lloc/Hora/Dia

El taller es durà a terme el divendres, 8 de Juliol al Telecentre de Berga a les 16:30h.

 

Descripció del taller

En el taller és mostrarà què són les màquines virtuals i és mostraran diferents programes per crear-les centrant-nos en la distribució VirtualBox.

VirtualBox és un software de virtualització que forma part de la família de productes de virtualització d’Oracle. Mitjançant aquesta aplicació és possible instal·lar sistemes operatius addicionals, coneguts com a “sistemes convidats”, dins d’un altre sistema operatiu “amfitrió”, cadascun amb el seu propi ambient virtual. Per exemple, es podrien instal·lar diferents distribucions de GNU/Linux dins de Windows XP o viceversa.

Entre els sistemes operatius suportats (en mode amfitrió), s’hi troben GNU/Linux, Mac OS X, OS/2 Warp , Windows i Solaris/OpenSolaris. Dins d’aquests és possible virtualitzar sistemes operatius com FreeBSD, GNU/Linux, OpenBSD, OS/2 Warp, Windows, Solaris, MS-DOS i molts d’altres.

 

A qui va dirigit?

A qualsevol persona amb uns mínims coneixements tècnics que desitgi aprendre a utilitzar aquest producte i crear màquines virtuals.

 

Objectius i continguts del taller

Donar als participants els coneixements necessaris, d’una forma ràpida i concisa, per a utilitzar correctament el software de virtualització VirtualBox .

En aquest taller els alumnes aprendran a descarregar-se i instal·lar VirtualBox , crear, configurar i gestionar màquines virtuals i instal·lar diversos sistemes operatius en aquestes.

 

cerca

 

Segueix-nos a Facebook